Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.Други јавни позив за подношење предлога пројеката за набавкуопреме и увођење услуга за предузетнике, микро и мала предузећа
Flag Counter

Обједињена процедура

ОБЈЕДИЊЕНА ПРОЦЕДУРА

 

ИНФО ДАН ЗА ПОДНОСИОЦЕ ЗАХТЕВА У CEOP СИСТЕМУ,

У БУЈАНОВЦУ, 07.12.2016. ОД 11:00h

Компанија NALED, у оквиру пројекта „Подршка имплементацији система за електронско издавање грађевинских дозвола у локалним самоуправама које учествују у програму Европског ПРОГРЕС-а“ подржаног од стране Европске уније, Владе Швајцарске и Владе Републике Србије а преко програма Европски ПРОГРЕС, организује инфо дан за подносиоце захтева за електронске дозволе за градњу.

Инфо дан је намењен грађевинским инжењерима, архитектама, пројектантима и осталим подносиоцима захтева за дозволе за грађење кроз Централну евиденцију обједињених процедура (ЦЕОП). Инфо дан учесницима даје прилику да одговоре на дилеме у вези са форматом и садржајем техничке документације која се прилаже уз захтеве, као и да са тренерима прођу кроз практични део подношења захтева у ЦЕОП систему.
Инфо дан се одржава у Бујановцу, у среду 07.12.2016. у просторијама Економског факултета, ул. Карађорђа Петровића бб, Бујановац, са почетком од 11:00х.

Агенда

Сви заинтересовани могу да се пријаве за инфо дан путем сајта Инжењерске коморе или путем мејла м.андјелковиц@налед.рс
Напомена: Присуствовање инфо дану је бесплатно.
Инжењерска комора Србије бодоваће присуствовање инфо дану са 5 поена за чланове ИКС-а.

 

ПРЕДЛОГ НАЈЧЕШЋИХ ГРЕШАКА ПОДНОСИЛАЦА ЗАХТЕВА У ОБЈЕДИЊЕНОЈ ПРОЦЕДУРИ

 

ОБАВЕШТЕЊА О ИЗДАТИМ АКТИМА